top of page
272238527_3210824692576470_5483129063671576064_n.jpg

BRANDS 

Vi fører ledene merker som Abeille, Dermatude & Paolo Guatelli Skincare Make-up. 

Abeille 
Abeille er en hudpleie serie basert på naturlige ingredienser, som produseres på en familie gård i Italia.

De produserer sin egen honning, og plukker fra sin egen olivenlund. Filosofien bak Abeille sine produkter er å lage «det naturligste av det naturlige». Hovedingrediensene er naturlige råstoffer med svært høyt næringsinnhold: honning, bidronninggelé og propolis. Produktene passer for alle hudtyper. 

Dermatude
Dermatude er en unik anti-age hudpleieserie. Hudpleieproduktene fornyer huden, tilfører fuktighet og næring. Dermatude passer for en voksen hud som ønsker oppstramming og glød. Hovedingrediensene i Dermatudes produkter er antioksidanter, aminosyrer, alge, BHA-syrer, koenzymer, kollagen, fuktgivende ingredienser, peptider og vitaminer.
Paolo Guatelli Skin Care makeup

Paolo Guatelli er en av Italias mest kjente makeup-artister og produsenter. Hans Skin Care Make-Up selges i de største byene i verden, og nå også i Norge kun hos autoriserte hudpleiesalonger og vakkerhud.no.

Guatelli er opptatt av personlig stil, nye teknikker, endringer i markedet, respekt og integritet når han utvikler sine produkter. Han bruker kun ingredienser av den høyeste kvalitet, som også er bra for huden i tillegg til at de fremhever den enkeltes naturlige skjønnhet. Han har også utviklet et eget bokssystem, B-Box, som gjør det enklere å oppbevare og bringe meg seg makeupen. 

"Make Up Your Make-Up" 

ii_edited.png

Telefon

90867485

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page