top of page
ii.jpg

Audsnettbutikk drives Auds Hudpleie Sørlandssenteret AS som eies av Malene Palm. 

Vi er opptatt av å kunne tilby det beste innen hudpleie & make-up. Vi fører ledene merker som Abeille, Dermatude & Paolo Guatelli Skincare Make-up. Send oss en melding eller kom innom salongen vår på Sørlandssenteret så hjelper vi deg med å finne di riktige produktene tilpasset deg og din hud. Du kan føle deg trygg på vår ekspertise innen hudpleie & make-up. 

BRANDS 

Abeille-test_grande.jpg

ABEILLE

Fra markene og åsene rundt den lille romantiske byen San Guistino i Umbria sanker Familien Ranchelli ingredienser til naturserien Abeille. Reseptene er basert på antikkens kunnskaper om urter, blomster og honning, kombinert med moderne fremstillingsmetoder. Familien vet hvor de beste urtene vokser, når de bør plukkes og hvordan de skal behandle dem. De produserer sin egen honning, og plukker fra sin egen olivenlund. Filosofien bak Abeille sine produkter er å lage «det naturligste av det naturlige».
Hovedingrediensene er naturlige råstoffer med svært høyt næringsinnhold: honning, bidronninggelé og propolis. I tillegg benyttes bl.a. kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter. Dette er rene natursubstanser som er gode for huden. 

Hjem: Our Products
Hjem: Produkt-slider
z.jpg

KONTAKT OSS

Takk for innsendingen din!

bottom of page